enfrdeitptrues

SPROŠČENO. UREJENO.NA MORJE GREMO!
coolkiss

čaka vas nova web stran z opisi apartmajev, opis lokacije, nove lepše fotografije.
Otok Pašman še vedno neokrnjena narava, ogromno število na novo zgrajenih apartmajev / hiš v več nadstropij.
Manjka infrastruktura, trgovine, tržnice, ribarnica in še marsikaj.
Rešuje jih NIČ in čisto morje, ki pa je vsako leto bolj onesnaženo, ravno zaradi ogromnega števila apartmajev in
spuščanja fekalij direktno v morje.tongue-outyell

NEKAJ UTRINKOV iz otoka, tistih kjer so bili  gostje zadovoljni - ŽDRELAC z okolico, zaselki in prijaznimi domačini (tukaj so)
in vikendaši - vedno več Slovencev.

-

apartmaji PAŠMAN - ŽDRELAC

HIT POLETJA 

Center za dobro počutje

apartmaji Biograd n/m

apartmaji Opatija

 

 

 

 

 


ŽDRELAC – APARTMAJI PAŠMAN – ID-50

apartmaji-pašman

Klikni za ponudbo - 1
Klikni za ponudbo  - 2
Klikni za ponudbo  -3

 

Naselje Ždrelac pri mostu je prvi kraj v katerega prispete iz otoka Ugljan (živahnega mesta Kukljica). Razprostira se tako na strani, ki gleda proti celini, kakor na strani proti Kornatom. Ponuja vam odlično izhodišče za izlet proti Kornatom, sprehode po južni strani otoka in enega najlepših sončnih zahodov.

Južna stran je precej razčlenjena in ne obljudena, ponuja pa ogromno zasebnosti.

Manjša trgovine, ki je se nahaja ob glavni cesti, ki deli kraj na pol je dobro založena z osnovnimi artikli, na voljo je tudi manjša EKO tržnica. Središče je tudi pizzeria Maslina.

V hiši se oddajo 3 apartmaji Pašman.

V pritličju je app. 4+2. ima dve spalnici (zakonska postelja), kuhinja (zamrzovalnik) kjer je TV in dvosed ki se raztegne v ležišče za dva otroka. P
Pred vhodom je vrtna uta, ki služi apartmaju kot terasa in kot jedilnica. Za hišo je vrtna garnitura in zidan kamin ki je v souporabi z drugimi apartmaji.

V 1. nadstropju sta dva apartmaja tipa studio za 2+1+1. Oba imata zakonsko posteljo in dva pomožna ležišča, opremljeno kuhinjo (hladilnik + zamrzovalnik), klima, TWC, balkon kjer je vrtna garnitura in senčnik.

Lastniki živijo v hiši poleg apartmajev.

Hišni ljubljenčki so dovoljeni.

Parcela je delno ograjena, urejena - olive ki služijo kot naravna senca za avtomobile na parkirišču. Iz glavne ceste je dostop po makadamski cesti.ki je namenjena samo za lastnike hiš in goste.


Do prve plaže je 70m, do plaže za manjše otroke, kjer so igrala, nizka voda cca 130 m, na pol poti je trgovina in tudi restavracija. Šola potapljanja je odprta v poletni sezoni. Za več informacij kliknite tukaj.


BANJ – APARTMAJI PAŠMAN –

Klikni za 

 

Mesto Banj, ki je ob morju povezan s plažo Matlovac in naprej mestom Ždrelac. Čez hrib pa vodi urejena makadamska cesta do J dela otoka u uvale kjer boste v miru uživali v kristalno istem morju in občudovali lepote. Na hribu Bokolj, ki je visok 180m, je cerkev Gospe od Loreta.


Poznani so po češnjah, izvir pitne vode in mestna peščena plaža z naravno senco. Obale so betonirane v morju pa je mivka, primerno za družine z majhnimi otroci.
Sprehajalne poti, borov gozdiček ob plažah, mir, tišina saj tukaj ni gneče na plaži.
Izhodišče za potapljanje, dolge steze za kolesarjenje in tek, wind surfing…
Predstavljamo vam eno izmed mnogih hiš, ki oddajajo apartmaje.

Hiša ob morju, lastniki so domačini in za oddaja več apartmajev:
- 3 min od peščene plaže v mestu banj, sta dva urejena apartmaja za 3 osebe. Posebej kuhinja in spalnica in oba v pritličju.

za več informacij app. stev. 1 tukaj 2+1 oseba
za več informacij app. stev. 2 tukaj 2+1 oseba

V sosednji hiši se oddajajo 3 apartmaji. dva od tega sta za 2+2 in tretji apartma je za 6 + 2 osebi.
za več informacij app. stev. 1 tukaj 2+2 oseba
za več informacij app. stev. 2 tukaj 2+2 oseba

Ob morju so 3 hiše z več apartmaji. Lepo urejeni, nekateri novi.

 

 

 

 

V pritličju je app. 4+1 in 2 (otrok po dogovoru spi s starši)

v 1. nad. pogled na morje je na novo urejen enosoben apartma 2+2 . Kuhinja + dvosed, ki se raztegne v ležišče za dva otroka, TV, izhod na teraso, TWC, klima in spalnica z zakonsko posteljo.
Terasa s pogledom na park v apartmaju 2+2, kuhinja + dvosed, ki se raztegne v ležišče za dva otroka, TV, izhod na teraso, TWC, klima in spalnica z zakonsko posteljo.

V pred in po sezoni imajo hišni ljubljenčki gratis. Za več informacij kliknite tukaj.

 

DOBROPOLJANA – APARTMAJI PAŠMAN – 

Klikni za 

 

Mesto Dobropoljana, ki je poznano po svoji lepo urejeni delno peščeni plaži. Ob plaži so trgovina, ribarnica, picerija kar vse skupaj ponuja gostom sproščenost, druženje z domačini, zabava. Domačini se ukvarjajo pretežno z ribolovom, gojenje sadja in zelenjave ter turizmom. Združujeta se harmonija staro arhitekturo in novodobne zgradbe. Plaža pri novih zgradbah je naravna oz. betonirana obala v morju delno mivka .

V mirnem delu naselja je hiša kjer se oddajata dva apartmaja. Hiša je zadnja v ulici in med hišo in morjem je zelenica in pokrito parkirišče. Zidan kamin je v souporabi z drugimi apartmaji Pašman.

Kopate se lahko v naravnem okolju (ni urejeno) kot na mestni plaži. Lastnik je starejši prijazen gospod.
Oba apartmaja sta v 1. nad. in imata po dve terasi - pogled na park in na morje, pokrito s signalom za mobitel in WiFi.
Manjši apartma 2+2 ima opremljeno kuhinjo, TV, klima, dvosed, ki se raztegne v pomožno ležišče za dva otroka in izhod na pokrito teraso, spalnica ima zakonsko posteljo.

Večji apartma 2+2+1 ima opremljeno kuhinjo ter jedilnico in ne pregrajen prostor kjer je ležišče za dve odrasli osebi, izhod na teraso s pogledom na morje in vhod v spalnico, ki ima zakonsko posteljo. Za več informacij kliknite tukaj.


KRAJ – APARTMAJI PAŠMAN – 

Klikni za rezervacijo

 

Mesto Kraj je majhno naselje jugovzhodnem delu otoka, med mestom Tkon in Pašman. Urejena pot ob morju do mesta Tkon, do mesta Pašman pa se še ureja.

Poti so namenjene so dolgim sprehodom, kolesarjem…
280 prebivalcev se preživljajo z ribolovom, sajenjem zelenjave in sadja ter turizmom.

Parcela je ob glavni cesti Tkon-Ždelac, delno ograjena, urejena vrt - zelenica, oljke.
Parkirišče ima nadstrešek. 3 zidani kamini, WiFi, pokrito s signalom za mobitel, bližina peščene plaže Tratica.

Vsi 4 apartmaji Pašman so moderno opremljeni in se oddajajo celo leto.
Lastnik je mladi podjetnik.

V pritličju (ni zagrajeno) je nov apartma, ki ima opremljeno kuhinjo, spalnica z zakonsko posteljo, jedilnica in dvosed, ki se raztegne v dva ležišča in sodobne opremljen TWC, klima.
V 1. nad. je apartma za 4 osebe, ki ima poleg opremljene kuhinje, teraso s pogledom na park in dve spalnici z zakonsko posteljo, TWC, klima.
V 1. nad. je apartma za 2+2 s pogledom na morje, opremljena kuhinja, kavč ki se raztegne v dva pomožna ležišča, klima, spalnica z zakonsko posteljo.

V 2. nad. apartma za 4 osebe, ima opremljeno kuhinjo, teraso s pogledom na morje, dve spalnici z zakonsko posteljo, klima, TWC. Za več informacij kliknite tukaj.


ŽDRELAC – APARTMAJI PAŠMAN – 

Klikni 4+1 oseba

Klini za 8+1+1 oseba

 

Ždrelac, je naselje, ki se je razširilo na več zalivov. Cerkvi sv. Luke v centru in naprej ob morju, kjer so divje plaže pridete v zaliv Matlovac. Izhodišče za izlete po okoliških otokih in kornatskem arhipelagu, privlačna destinacija za navtike in ljubitelje vodnega športa.

Ena najbolj urejenih plaž na otoku Pašman je plaža Matlovac, ki ima betonirano obalo, v morju /nizka voda/ pa je mivka, naravna senca, odbojka na mivki. Na plaži so kavarne, picerija, sladoled za otroke. Naselje je povezano z makadamsko cesto z Banjem (prevozna z avtom), dolgi sprehodi ob morju, treking, kolesarjenje.

Parcela je ograjena, na vrtu se razprostira palmi, ki v poletnem času hladita goste. Parkirišče je pred hišo, za hišo pa je zidan kamin.

Apartmaji Pašman, ki se v tej hiši oddajajo sta dva. Lastniki – sta starejši par, ki sta tu za vikend.

Prvi je v pritličju in je namenjen družinam z majhnimi otroci. Ima veliko prostorno teraso z delnim pogledom na morje. Opremljena kuhinja- NOVO tudi pomivalni stroj, spalnica z zakonsko posteljo, soba z dvema posteljama (za otroke), TWC, klima.

V 1. nad. je večji apartma, ki ima opremljeno kuhinjo, TWC, in posebej mini kuhinja, TWC in spalnica, v sklopu app. so še 3 spalnice in 3 terase – delno pogled na morje, večja služi kot jedilnica. Ta je namenjen večjim umirjenim skupinam. Za več informacij kliknite tukaj.


TKON – APARTMAJI PAŠMAN – 

Klikni za 

 

Mesto Tkon, je največje mesto na otoku. Leži na južni strani otoka, staro ribiško naselje in pristanišče za trajekt, ki vozi na relaciji Biograd-otok.
Na hribu Čokovac je benediktinski samostan sv.Kuzme in sv.Damjana.

Center in okolica mesta sta poznani po lepih peščenih plažah, še posebej FKK Sovinje.
Uživate lahko v kolesarstvu, potapljanju, košarki, odbojki, kolesarstvu, jadranju, jadranju na deski. V mestu skrbijo za čistočo. V zadnjih letih so uredili poti proti J delu otoka, obnavljajo suhozide..
Ob večerih se sliši glasba iz celine. Kavarne na otoku organizirajo zabave, razna tekmovanja in skrbijo za dobro razpoloženje gostov.
Trgovini, zdravnik, lekarna, mesnica, ribarnica in tržnica zadovoljijo potrebe gostov.

Lastnik ki je domačin oddaja samo ta apartma 4+2, lokalna cesta, ki je med peščeno plažo in apartmaji Pašman, vodi proti kampu FKK.
Pokrita terasa z delnim pogledom na morje in vrtno garnituro. Kuhinja opremljena, klima, TV in dvosed ki se raztegne v dva ležišča za otroke. TWC. Spalnica z zakonsko posteljo in druga slanica z dvema posteljama. za hišo je parkirišče in zidan kamin. Za več informacij kliknite tukaj.


ROBINZONSKE HIŠICE – APARTMAJI PAŠMAN – ID-333

Klikni za rezervacijo

FILM O LOKACIJI

 

Jugozahodni strani otoka je zaliv Lanđin, kjer se nahaja nekaj počitniških hiš-robinzonske kamnite hišice oz. apartmaji Pašman. Z makadamsko cesto je povezan z mestom Kraj in naprej do Tkona kjer so trgovine. Zanimiv je za navtike, ki tukaj najdejo varno sidrišče. Oaza miru, kristalno čistega morja, neokrnjene narave-uživajte lepote z odprtimi očmi.

V svoji preprostosti vam odpira vrata hišica, ki je ograjena z suhozidom na 800kv, do parcele se lahko pripeljete z avtom, parkirišče ima nadstrešek in nudi zavetje za 2 avtomobila.
Ob večerih boste uživali v pomirjujočih sprehodih in branju, ki vas bo bogatilo. Tukaj se boste naučili spoštovati naravo.
V bližini ni sosedov. Dobrodošli so hišni ljubljenčki - lahko tudi več - doplačilo.

150m je do plaže kjer vsak čaka pomol in urejen del plaže senčnik in ležalnik. Privez za čoln se dogovorite na licu mesta oz. navedete ob prijavi.

Pokrita terasa z vrtno garnituro, ki lahko služi kot jedilnica, pogled na Kornate.
TWC-v hiši, spalnica z zakonsko posteljo,
Solarna elektrika, voda je deževnica. Ravnajte kot dober gospodar. Za več informacij kliknite tukaj.


HIŠICA OB MORJU ZA 4 OSEBE – APARTMAJI PAŠMAN – ID-194

Klikni za več informacij

 

Ta hišica je prva v vrsti do morja, ponuja pogled na morje, ker je obdana z trsjem in zakriva pogled mimoidočim in daje občutek zasebnosti.
Hiša se nahaja v ne urbanem naselju, kjer se še vidijo hiše. 4km je do prve trgovine.
Makadamska cesta in poti vodijo ob morju do Tkona in do Pašmana, vse več pa je tudi kolesarjev na tej poti.

Plažo pred hišo uporabljajo tako gostje kot lastniki ostalih 4 hišic. Nekateri apartmaji Pašman dovoljujejo hišne ljubljenčke.

Namen letovanja na tej lokaciji je uživanje v miru, preprostosti (ni Wifi-ja).

Potapljanje, windsrfing, jadranje….na bližnje otoke se lahko podate na izlet z gumenjakom.

Obiščete samostan Sv.Duje in cerkev.
Plaža Dužica ima naravno senco, betonirano obalo, nizka voda in v vodi mivka.
na novo pa se ureja plaža Jadrica in naprej izhodišče do mesta Pašman, kjer je tenis igrišče, restavracije, kavarne, picerija….

Pokrita terasa, kjer je vrtna garnitura in služi tudi kot jedilnica. Opremljena kuhinja, kuhanje na plinu, dve spalnici vsaka z zakonsko posteljo, v vsaki sobi je še manjša omara, TWC. Hišica je v oljčnem nasadu, delno naravna senca, hlajenje s prenosno klimo, tekoča, pitna voda, elektrika.

Stik z naravo, z knjigo v roki in dolgi družinski sprehodi ob morju, ali pez hrib proti J delu otoka, doživeli magičnost, lepoto te neokrnjene narave in kristalno čistega morja.

Za več informacij kliknite tukaj.


MOBILNA HIŠICA– APARTMAJI PAŠMAN – ID-332

Klikni za rezervacijo

Klikni za več

 

Mobilna hišica 2+2, na otoku Pašman v naselju Kraj pri plaži Jadrica.

Parcela je ograjena, oljčni nasad, parkirišče pred hišo.

Lastnik med vikendi biva v hiši za njo in tam tudi oddaja apartma za 4+2 osebi.

Zidan kamin je v souporabi.

Hišica je bila lani na novo postavljena.

6x4m, velika pokrita terasa z vrtno garnituro in pred hišo ležalniki. Sodobno opremljena kuhinja, hladilnik-zamrzovalnik, kuhanje na plin, dvosed, ki se raztegne v dva ležišča, TV, spalnica z zakonsko posteljo in WC, klima. Vse to premorejo apartmaji Pašman.
 Za več informacij kliknite tukaj.

apartmaji Pašman za 4+2 osebi v sosednji hiši, kjer živi v pritličju lastnik, 1. nad. in prečudovit pogled na pašmanski kanal iz velike pokrite terase.
 Za več informacij kliknite tukaj.

200m do plaže-naravna plaža in naprej do mesta Pašman, kjer je prva trgovina. V naselju pa lahko kupite sadje in zelenjavo od domačinov, olivno olje in posebnost njihovo vino.

tukaj si boste nabrali moči za premagovanje zimskega obdobja kot tudi pozitivne energije in mirno sanjali.

V Tkonu lahko v ribarnici dnevno kupite ribe (v jutranjih urah) in jih spečete na gradelah.
Da boste doživeli sproščen dopust.


HIŠA OB MORJU– APARTMAJI PAŠMAN – ID-162

Klikni za - 1

Klikni za - 2

Klikni za - 3

 

Hiša ob morju kjer se oddajajo 3 apartmaji Pašman. Naselje Mali Ždrelac v zalivu Poljača.

Ždrelac je 16,75km oddaljen od mesta Tkon, otok Ugljan mesto Preko pa je oddaljeno 13,60km, kjer je tudi bencinska črpalka, edina na obeh otokih.

Tukaj so doma vodni športi in priljubljena destinacija za navtike.
V zalivu je več stanovanjskih hiš, ki oddajajo apartmaje, v zadnjih letih pa so zgradili tudi nekaj več stanovanjih blokov. Urejajo plažo, tako obalo, kjer je drobno kamenje in na novo zasajena drevja. Manjša trgovina nudi gostom osnovne potrebščine. V kavarni se ob večernih urah zasliši dalmatinski melos iz ust domačinov.

Preprostost, domačnost, mir, lenobnost ali šport: treking, kolesarjenje…

Parcela je na koncu naselje, ob morju in ima lasten pomol. Lastnik domačin, skupaj z ženo živi v hiši.

Za hišo je velik zidan kamin, mize-stoli, v pokritem prostoru, ki nudi senco tudi večjim skupinam. Tukaj se radi zadržujejo gostje: pečejo na žaru, korak dva so v morju in….

Ob morju je naselje povezano tako z naseljem ob mostu, kot tudi z mestom Ždrelac.

V pritličju je apartma za 4+1+1, opremljena kuhinja, TWC, klima, Wifi, dve spalnici z zakonsko posteljo in dodatnim ležiščem.

V 1. nad. pa sta apartmaja 2+2. Oba imata teraso s pogledom na morje, vrtno garnituro, senčnik, opremljeno kuhinjo, kjer je tudi TV, dvosed, ki se raztegne in spalnica z zakonsko posteljo.

Sožitje z naravo, kristalno čisto morje, EKO hrana in prijazen domačin v najlepših letih.

Za več informacij kliknite tukaj.