English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Terme-Kehida-Kehidakus

KEHIDA - KEHIDAKUSTÁNY
FILM

Notranji bazeni so v Sredozemskem stilu, 94-metrov visok tobogan. 
13-bazenov, zunanji bazen s temperaturo 36-38 °.

Družini prijazne terme:   naravno  okolje, bazeni za otroke, na voljo so previjalne mize, ležalniki. 

Spa :  kalcijev magnezij hidrogenkarbonat . Spa bazen nyakzuhanyos (naprave za invalidne osebe), ter 36-38 stopinj, gostje sedijo v krogu, v tišini in uživajo.. Samo za odrasle je beli conski termalni bazen,  postelje-ležalniki  za počivanje-sprostitev.  V sobi tišine je na voljo voda, ki ob rednem pitju odpravlja navedene težave.

Pitje vode  (termalno kopališče Kehida): globoko iz globin zemlje prihaja voda, ki ima minerale in zdravilne učinke na bolezni, (posebne medicinske raziskave-strogi standardi) . Povprečno trajanje za pitje 2-4 tednov. Med zdravljenjem se je bolnik zaužiti približno 1 / 2-1 litrov tekočine v običajnih količinah. To samo po sebi je učinkovit, saj presežek fluid teče skozi telo. 

Vsebnost kalcija, magnezija in vodikovega-karbonata mineralne sulfida visoka (3,3 mg / l) in zato pripada žveplom zdravilne vode. Ne vsebuje radon. Odlično za preprečevanje nevroloških, ginekološke, dermatološki in mišično-skeletne težave in zdravljenje. 
Rehabilitaciji zaradi poškodbe, zlomi se zdravijo veliko hitreje. Vpliv vode je znana tudi kot protivnetno,  zdravljenje težav s kožo. Žveplo je lahko zelo koristno pri kopanju, pitju in vdihavanju.
Zdraviliško zdravljenje:  specialist  za fizioterapijo, (terapevtske masaže, fizioterapije). 

Zdravljenje Kehida kopel je priporočljiva: pri revmatičnih in mišično-kostnih pritožb, hrustanec se obnavlja, utrujenost in stres povzročajo nevrološke bolezni, da se ponovno umirite in  zdravljenje kožnih bolezni.
Revma, hrbtenice, tračni sistem, spondioloza, [ 
spondiloze hrbtenice imenujemo kronične bolezni, ki jih deformacije vretenc nastala zaradi videza kostnih izrastkov - osteofiti.Imajo obliko izboklin in trni vodi do zmanjševanja medvretenčne foramen in hrbteničnega kanala.]

Discopathia: ( Lumbago, diskopatija, spondiloza, ) vnetje sklepov, kronični artritis. Izboljšuje cirkulacijo in organe oskrbuje s kisikom

predvsem v obliki individualnih kopelirevmatičnih bolezni vsak degenerativne degenerativne oblike ponudnika: hrbtenice, tračni sistemiMala skupne in disk problemi, spondiloze, spondilartroze, dyscopathia vnetja sklepov in hrbtenice bolezni v mirovanju faza ankilozirajoči spondilitis je kronični simptomi artritisa lahko blažitevrevmatičnih in mehkih tkiv revmatizem Sekundarni skupnih bolezni, povezanih z presnovne motnje revmatoidni artritis kronične perifernega živčnega sistema, ki vplivajo na kostno-mišičnih poškodbskupne operacije pred in po zdravljenju, hernija kirurgije disc zaprtju artritisom Bôrbetegségekhez povezana zlomov, travmatičnih poškodb, mišično-skeletne kirurgijo po stanje osteoporoze (osteoporoza), ortopedskimi, travmatičnih poškodb in post-nevrokirurških kirurgija rehabilitacijeosnove zaviralnih učinkov zdravilišč staranja: zaradi mišičnega dela in plovnost iz vode se zmanjša obremenitev na stenah krvnih žil, izboljšuje cirkulacijo in organe oskrbe s kisikom za mišice sprostiti gibanje sklepov in visoko mobilnost je izboljšala, saj nima vode, telo teža misli umiriti, pospraviti pretok vode in igrače Neogledan izboljšuje skozi ledvice in jetra razstrupljanje presnove poveča Aktivira limfni sistem, zato je odpadni material hitro zapustijo gibanju in hvala užitek, ki ga vodi sreče hormoni so na voljo (endorfini) so sproščeni, ki preživijo zadovoljstvo nam

Kontraindikacije:  malignih tumorjev, motnje krvnega obtoka, bolezni srca, bolezni srca in ožilja, zelo visok krvni tlak , otrdelost arterij (ateroskleroza), koronarno sklerozo, infarkt....

Kehida voda priporoča: za je zdravljenje osteoporoze, lokomotornih bolezni in ginekoloških bolezni se priporoča kot dodatno zdravljenje s protivnetnimi učinki, urološke vnetja- motenje, črevesja, jeter, žolčnika, pljučne bolezni - kronični bronhitis (kronični bronhitis - kronični bronhitis), - bronhialna astma (astma bronchialét- bronhialna astma) -. ledvični kamni,  pomanjkanje joda golša, preprečevanje golšavost.  V primeru začetnega sladkorne bolezni. žveplo, odloženi na sluznice, sklepe.

NAMESTITVE:
Zalaszentgrot
Zalaber

 

 

 

 • Kis
  Kis MADŽARSKA, Terme Madžarska, Terme-Kehida-Kehidakus, KLUB 50 +
  Kraj: Zalazsengroth
  Št.oseb: 2+1
  Cena: € - €
  Oddaljenost od Term: 3000m
  ONLINE BOOKING
  Pension v centru mesta, poznan po odlični hrani-lovske specialitete, dobrem vinu imajo tudi picerijo. Terme Kehido - Terme Szent Groth.
  • Wifi
  • TV
  • KLUB 50+
  • AKCIJA
  2.00 na noč
 • Fijaker
  Fijaker MADŽARSKA, Terme-Kehida-Kehidakus
  Kraj: Zalazsengroth
  Št.oseb: 2+1
  Cena: € - €
  Oddaljenost od Term:
  ONLINE BOOKING
  Lepo opremljen Pension v centru mesta, kjer sprejemajo tako individualne goste kot skupine in organizirajo glasbo-domačini, domača hrana.
  • Klima
  • Wifi
  • TV
  2.00 na noč