Druženje ob vodenem ogledu pivovarne in degustaciji kraft piv

Se tudi vi in vaši prijatelji štejete med pivoljubce? Vsi ljubitelji piva boste zagotovo veseli, če boste kdaj imeli priložnost, da si ogledate proces pridelave piv ter da hkrati tudi lahko poskusite piva, ki se pridelujejo direktno v kateri izmed pivovarn. Kraft piva so v zadnjem času izredno priljubljena, saj so lokalna, hkrati pa tudi bolj ali manj posebnih okusov. V tem smislu so razna kraft piva tudi odlično darilo za koga izmed ljubiteljev piva – če boste k darilu priložili kakšno stekleničko, bodo zagotovo veselje.

Posebna izkušnja pa je, če si lahko ogledate katero izmed slovenskih pivovarn in tudi tam opravite degustacijo piva. Z vodenimi ogledi se ukvarja kar nekaj različnih slovenskih pivovarn v različnih mestih, med drugim tudi pivovarna Maister Brewery v Kamniku to izvaja uspešno že nekaj časa. Na spletu lahko najdete različne pivovarne ter preverite njihovo ponudbo, lokacije in cene vodenih ogledov ter degustacije kraft piv.

Tudi vas mika, da bi si zagotovili voden ogled pivovarne in doživeli degustacijo slovenskih piv?

Potem ne odlašajte več in si tudi vi čimprej zagotovite rezervacijo termina za voden ogled izbrane manjše pivovarne ter si privoščite degustacijo odličnih in osebnih kraft piv. Delite to posebno izkušnjo s svojimi prijatelji, znanci ali sodelavci – verjamemo, da je to vsekakor nekaj kar ne boste obžalovali in boste še dogodek še dolgo nosili v lepem spominu. Preizkusite slovenska kraft piva in razširite paleto okusov piva tudi vi – gotovo boste navdušeni nad okusi tovrstnih lokalnih osvežilnih pijač.

Minister za zdravje opozarja: Prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju!